Rasmus Johansen fra Fly

January 10, 2018

Jeg har altid anset Telestjernen som et alias for den undergrundspopper jeg nu en gang er. På P3 sagde jeg i 2008 også, at Telestjernen ville eksperimentere med alle de genrer der ligger i feltet fra suppe, steg og is til surf, pop og rock. Det har holdt meget godt: Ganske få danske artister har nemlig været spillet på både P2, P3, P4, P5 og P6 + det løse, men det har Telestjernen altså. Og bravo for det. Projektet lykkedes og det er jeg stolt over. Og gud hvor har jeg fundet mange gode musikalske legekammerater på min vej og de har hver og en været med til at skabe dette Cirkus Telestjernen, der i ny og næ stadig vil få et liv derude.

Nu er jeg så blevet ti år ældre og har – i takt hermed – fået lyst til at forsøge mig med en ny slags sange. Og Hancockland er måske i virkeligheden et godt kickstart for det genrelandskab jeg nu vil forsøge at skrive mig ind i. I hvertfald har jeg fået lyst til at flytte mit fokus fra det mere dagsaktuelle og hen imod det mere nære, finurlige, lokale og almengyldige univers. Mere voksdug, knallert og sladder. Om Rasmus Johansen fra Fly formår det aner jeg ikke, men det skal have et skud. Om det så skal tage 10 år mere.

 

Ham med sangen om Hancockland:

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 10, 2018

January 10, 2018

January 10, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square