Morten Køser fra Lundø

January 10, 2018

Mortens have på Lundøvej 119 er ikke som nogen anden. Man kan slet lade være med at blive draget ind i den fantasi-verden, som den dygtige kunster har skabt i den skønne natur mellem Højslev Kirkeby og Lundø. Morten Køser er 40 år og har i mange år arbejdet som stenhugger og blandt andet lavet gravsten. Men nu er han gået i en anden retning. Det er kunsten i stenene, som han brænder for. Når han ser en sten - stor eller lille - så begynder han allerede at tænke på, hvilken figur, han ser i stenen. Og så går han i gang med en af sine mange ideer.

 

Og det har forvandlet utallige sten til nogle af de mest utrolige skulpturer rundt om i haven. Det er egentlig Mortens mors hus og have. Men hun har overladt en del af haven og et værksted til Morten. Og her har han så arbejdet omkring tre år med at indrette haven med kunst og masser af sjove ideer.

 

Og han håber, at haven med tiden kan blive en turist-attraktion. Allerede nu opfordrer han folk til at komme forbi og nyde noget tid i haven, der ligger ud til Lundøvej. Han sælger også af sin kunst. Blandt andet står hans frøer ved springvandet i Stoholm, mens andre af hans kreationer står i Arden.

 

Share on Facebook
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 10, 2018

January 10, 2018

January 10, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square