Poul Nielsen fra Lihme

January 10, 2018

Jeg lider af barnlig nysgerrighed over for verdens mærkværdigheder. Oplevelsen af det fantastiske i at kunne benytte materialer og redskaber til at bearbejde det sansede - det er den stadige drivkraft bag min kunstneriske udforskning og eksperimenteren. Inspirationen henter jeg i Naturens Forunderlige Verden. Optagetheden af det oprindelige. Blikket for det store i det små. Forundringen over ting og fænomeners sammenhæng. Fornemmelsen for den hårfine ligevægt mellem logik og fantasi.

Share on Facebook
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

January 10, 2018

January 10, 2018

January 10, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square