Rasmus Johansen fra Fly

Jeg har altid anset Telestjernen som et alias for den undergrundspopper jeg nu en gang er. På P3 sagde jeg i 2008 også, at Telestjernen ville eksperimentere med alle de genrer der ligger i feltet fra suppe, steg og is til surf, pop og rock. Det har holdt meget godt: Ganske få danske artister har nemlig været spillet på både P2, P3, P4, P5 og P6 + det løse, men det har Telestjernen altså. Og bravo for det. Projektet lykkedes og det er jeg stolt over. Og gud hvor har jeg fundet mange gode musikalske legekammerater på min vej og de har hver og en været med til at skabe dette Cirkus Telestjernen, der i ny og næ stadig vil få et liv derude. Nu er jeg så blevet ti år ældre og har – i takt hermed – fået lyst til at forsøge mig med en ny slags sange. Og Hancockland er måske i virkeligheden et godt kickstart for det genrelandskab jeg nu vil forsøge at skrive mig ind i. I hvertfald har jeg fået lyst til at flytte mit fokus fra det mere dagsaktuelle og hen imod det mere nære, finurlige, lokale og almengyldige univers. Mere voksdug, knallert og sladder. Om Rasmus Johansen fra Fly formår det aner jeg ikke, men det skal have et skud. Om det så skal tage 10 år mere.

Ham med sangen om Hancockland:

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SAMARBEJDSPARTNERE

Region Midtjylland, NORDEA-fonden, Viborg Kommune, ANIMOK, Kulturprinsen, Viborg Bibliotekerne, Paletten, Næring til læring, Æskens Baggaard, Europæisk Kulturhovedstad 2017, Statens Kunstfond, EU Japan Fest, Viborg Kunsthal, Hanstholm Madbar, Teater Katapult i Aarhus, Lovnsbjergvang i Fly, Cirkusfabrikken i Nordsalling, Jenle og Aakjærselskabet, The Animation Workshop i Viborg, Forfatterlinjen ved Talentakademiet i Holstebro, MGK i Skive, Gammelgaardsskolen i Aarhus, Fluesmækkeren fra Skave, Katballe Karma, Gaia Museum i Randers, Danmark på Vippen, Mercantec i Viborg, Yellow1, Erlend Sandøy, Jonas Dahl, virksomhederne og foreningerne i og omkring Fly og mange mange flere.

KONTAKT
Flyfabrikken, v/ Rasmus Johansen, Dåsbjergvej 75a,

7800 Skive, Fly. Mail: Rasmus@flyfabrikken.nu,

tlf.: 51218813 og CVR-nummer: 37918377.


BANKOPLYSNINGER
Ringkjøbing Landbobank, Gravene 18, 8800 Viborg, Danmark. Kontonummer: 0004686247 og registreringsnummer: 7670.

SPONSORATER TIL OMBYGNING
Hancock, Tvis Køkken, Sparbank Nord, Garant, Troldtekt, Mö og Per og Birgit Johansen og mange mange flere.

SPONSORATER TIL PROJEKTER
Viborg Kommune og Sparekassen Kronjylland i Stoholm. Se mange flere under de enkelte projekter.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle