Morten Køser fra Lundø

Mortens have på Lundøvej 119 er ikke som nogen anden. Man kan slet lade være med at blive draget ind i den fantasi-verden, som den dygtige kunster har skabt i den skønne natur mellem Højslev Kirkeby og Lundø. Morten Køser er 40 år og har i mange år arbejdet som stenhugger og blandt andet lavet gravsten. Men nu er han gået i en anden retning. Det er kunsten i stenene, som han brænder for. Når han ser en sten - stor eller lille - så begynder han allerede at tænke på, hvilken figur, han ser i stenen. Og så går han i gang med en af sine mange ideer.

Og det har forvandlet utallige sten til nogle af de mest utrolige skulpturer rundt om i haven. Det er egentlig Mortens mors hus og have. Men hun har overladt en del af haven og et værksted til Morten. Og her har han så arbejdet omkring tre år med at indrette haven med kunst og masser af sjove ideer.

Og han håber, at haven med tiden kan blive en turist-attraktion. Allerede nu opfordrer han folk til at komme forbi og nyde noget tid i haven, der ligger ud til Lundøvej. Han sælger også af sin kunst. Blandt andet står hans frøer ved springvandet i Stoholm, mens andre af hans kreationer står i Arden.

Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

SAMARBEJDSPARTNERE

Region Midtjylland, NORDEA-fonden, Viborg Kommune, ANIMOK, Kulturprinsen, Viborg Bibliotekerne, Paletten, Næring til læring, Æskens Baggaard, Europæisk Kulturhovedstad 2017, Statens Kunstfond, EU Japan Fest, Viborg Kunsthal, Hanstholm Madbar, Teater Katapult i Aarhus, Lovnsbjergvang i Fly, Cirkusfabrikken i Nordsalling, Jenle og Aakjærselskabet, The Animation Workshop i Viborg, Forfatterlinjen ved Talentakademiet i Holstebro, MGK i Skive, Gammelgaardsskolen i Aarhus, Fluesmækkeren fra Skave, Katballe Karma, Gaia Museum i Randers, Danmark på Vippen, Mercantec i Viborg, Yellow1, Erlend Sandøy, Jonas Dahl, virksomhederne og foreningerne i og omkring Fly og mange mange flere.

KONTAKT
Flyfabrikken, v/ Rasmus Johansen, Dåsbjergvej 75a,

7800 Skive, Fly. Mail: Rasmus@flyfabrikken.nu,

tlf.: 51218813 og CVR-nummer: 37918377.


BANKOPLYSNINGER
Ringkjøbing Landbobank, Gravene 18, 8800 Viborg, Danmark. Kontonummer: 0004686247 og registreringsnummer: 7670.

SPONSORATER TIL OMBYGNING
Hancock, Tvis Køkken, Sparbank Nord, Garant, Troldtekt, Mö og Per og Birgit Johansen og mange mange flere.

SPONSORATER TIL PROJEKTER
Viborg Kommune og Sparekassen Kronjylland i Stoholm. Se mange flere under de enkelte projekter.

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • Instagram - Black Circle